Användning av kakor (cookies)

Segr Design’s webbplats använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator.

Vi använder två typer av kakor:

  • Sessionskakor: En sessionskaka sparas bara temporärt under ditt besök på webbplatsen och används till exempel för att hålla reda på om du är inloggad eller inte.
  • Permanenta kakor: Permanenta kakor sparas i en fil på din dator under en begränsad tid. De används för att förbättra din upplevelse som återkommande besökare av våra webbplatser.

Neka kakor

Din webbläsare kan ställas in så att den automatiskt nekar kakor. Du kan också radera tidigare lagrade kakor. Läs mer på din webbläsares hjälpsidor för att ta reda på hur du gör.

Segr Design’s webbplats fungerar felfritt om du nekar persistenta kakor och tredjepartskakor, men om du nekar sessionskakor kan vi inte garantera att webbplatsen fungerar som utlovat då till exempel funktionalitet som att hålla dig inloggad inte är möjlig.

Mer information om kakor

Lär dig mer om kakor på Post- och telestyrelsens hemsida

Integritetspolicy

Generella Dataskyddsförordningen (GDPR)

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i General Data Protection Regulation (GDPR). Vi tar aldrig in fler uppgifter från dig än vad som är nödvändigt för ändamålet. För att vi ska kunna erbjuda dig möjligheten att handla hos oss och/eller använda vår portal behöver vi samla in vissa personliga uppgifter såsom namn och adress. Du kan även komma att behöva lämna uppgifter till Klarna när du väljer betalningsalternativ som vi erbjuder med Klarna som partner.

Blank
När du använder våra tjänster samlar vi in följande personuppgifter
Allmänna uppgifter och betalningsinformation

För- och efternamn, personnummer, leverans- och fakturaadress, e-postadress, telefonnummer.

Konsumentfeedback

Information som du frivilligt har lämnat till oss kring ditt köp, din köpta produkt och/eller köpupplevelse.

Betalningsinformation

Betal- eller kreditkortsuppgifter eller andra former av betalningar. Vi har själva inte tillgång till dina bankuppgifter eller kreditkortsuppgifter eftersom de behandlas av anslutna bankleverantörer. Vi hanterar all betalningsinformation samt ekonomiska uppgifter enligt gällande lagar och standarder.

Kundtjänst

För att vi ska kunna hjälpa dig med dina förfrågningar och ärenden hämtar vi de kontaktuppgifter samt den information som vi behöver för att lösa ärendet – till exempel, namn, e-post, telefonnummer, orderstatus, allmänna frågor.

Kommunikation, tävlingar och kampanjer

Efter ditt samtycke använder vi din e-postadress för att skicka relevant information, tävlingar, kampanjer, erbjudanden till dig. Detta sker först efter att du gjort ett aktivt val att prenumerera. Skulle du få e-postmeddelande från oss trots att du inte har begärt detta ska du omedelbart meddela oss om detta och avregistrera dig från framtida e-postutskick genom länken som du finner i botten av meddelandet.

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

E-postutskick

Den e-postadress du anger vid ditt köp används för kommunikation som rör din order. Du kan även välja att prenumerera på eventuella nyhetsbrev för att ta emot kommunikation, tävlingar och kampanjer enligt punkten ovan.

Du äger rätten att

• Veta vilka personuppgifter vi sparar, varför samt hur dessa lagras

• Rätta dina uppgifter

• Få dina uppgifter raderade

• Begränsa behandling

• Motsätta dig behandling

• Dataportabilitet

• Registerutdrag

Obs! Ovan rättigheter förutsätter att det inte föreligger annan rättslig lag som väger tyngre.

Uppgifterna kan samlas in på någon av följande grunder

Ditt samtycke, för att fullgöra avtal, för att fullgöra rättslig förpliktelse, skydda grundläggande intresse, fullgöra uppgift allmänt intresse, berättigat intresse.

Ändringar och klagomål

För att utöva någon av dina rättigheter hör du av dig till oss på genom kontaktformuläret. Anser du att vi i behandlingen av dina personuppgifter strider mot gällande regelverk ber vi dig att anmäla detta till oss. Du har även möjlighet att vända dig till Datainspektionen för att framföra klagomål på vår behandling av personuppgifter

0
    Din varukorg
    Din varukorg är tom
      Calculate Frakt